Skip to main content

PRIVATLIVSPOLITIK

Introduktion

Den 25. maj 2018 trådte den nye EU persondataforordning – også kaldet GDPR – I kraft, som er lavet for at beskytte persondata.

Personoplysninger

Når du besøger vores website indsamles der ingen oplysninger om dig.

De informationer, du selv indtaster, når du udfylder en ansøgning og printer ud, gemmes ikke.

De informationer, du selv indtaster, når du udfylder en ansøgning og sender som pdf-fil, gemmes kun som pdf-fil hos modtageren af mailen, dvs. Frode Madsens Fond.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler vi ingen af den slags informationer.

Cookies

Websitet anvender ikke ”cookies”.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at oplysninger i din ansøgning hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne, du fremsender i en ansøgning, opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet eller oplysninger, du indtaster i din ansøgning, videregives ikke til tredjeparter.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@frodemadsensfond.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.